Volume 4, Issue 3 (10-1994)                   JHNM 1994, 4(3): 54-56 | Back to browse issues page

Mirhaghjoo S N. Genital Tuberculosis. JHNM 1994; 4 (3) :54-56
Instructor, Department of Midwifery, School of Nursing and Midwifery, Guilan University of Medical Sciences, Rasht, Iran
عفونت سلی دستگاه تناسلی بعلت مایکوباکتریوم توبرکلوزیس تقریبا همیشه ثانویه به ضایعه اولیه، (جای دیگر معمولا در ریه ها) است. علی رغم اینکه سل لگنی در کشورهای پیشرفته نادر می باشد، امکان آن را باید در افراد مهاجر، مناطق فقیرنشین و بیمارانی که در محیط های شلوغ و با فقر بهداشت زندگی می کنند در نظر داشت .
میزان شیوع سل لگنی بسته به محل انجام بررسی آماری متفاوت است. بطور مثال، در بیماران نازای هندی، شیوع آن ۱۰-۵ درصد است و در گروه مشابه در ایالات متحده، شیوع آن زیر ۰/۵ درصد می باشد ، ۱۰ - ۵۰ درصد از بیماران با سل تناسلی، تاریخچه ای از سل ریوی و یا شواهد رادیولوژی از بیماری را دارند. علی رغم اینکه در ۹۰-۸۰ درصد موارد بیماران۲۰ - ۴۰ ساله هستند، بیماری در زنان جوان و یا بعد از سن یائسگی نیز دیده می شود.
Received: 2019/07/9 | Accepted: 2019/07/9 | Published: 2019/07/9