Volume 5, Issue 1 (7-1995)                   JHNM 1995, 5(1): 12-15 | Back to browse issues page

Poorebrahimi T. Care Plan for the Upset Relatives. JHNM 1995; 5 (1) :12-15
مرگ فرزند بزرگترین و عمیق ترین اندوه در زندگی فرد بوده و وسیعترین واکنشها را در وجود آدمی بر می انگیزد. از دست دادن یک فرزند می تواند باعث ناراحتکننده ترین و طولانی ترین سوگواری گردد.
چنین والدینی، فرزند و شیوه زندگی و همچنین امید به زندگی آینده را از دست خواهند داد. والدین اغلب در هنگام مصیبت احساس انزوا می کنند. دوستان، بستگان و همسایگان نمی دانند چه بگویند یا چگونه کمک کنند به همین دلیل از والدین مزبور دوری می کنند. سایر کودکان خانواده نیز مانند والدین خود به کمک و یاری نیازمندند.
انتظار می رود که در اواخر قرن بیستم بخصوص در جوامع غربی، کودکان نمیرند. در یکصد سال پیش، مرگ یک کودک در کلیه سطوح جامعه با شیوع بیشتری به چشم
می خورد.
Received: 2019/07/8 | Accepted: 2019/07/8 | Published: 2019/07/8