Volume 7, Issue 2 And 25 (11-1997)                   JHNM 1997, 7(2 And 25): 18-21 | Back to browse issues page

Baghaie M. Drug Resistance. JHNM 1997; 7 (2 and 25) :18-21
عفونت و تهاجم ارگانیسم های انگلی به بدن، عامل اصلی بیماری و مرگ انسانها از آغاز بشریت بوده است . در حقیقت بسیاری از اشکال حیات بدون غلبه بر ارگانیسم های زنده دیگر، قادر به ادامه زندگی نخواهند بود. انسانها معمولا مستعد تهاجم ارگانیسم های کوچکتری مانند کرمها، آمیب ها، قارچها، باکتریها و ویروسها هستند. این عوامل مکان خاصی را در بدن انتخاب کرده، مواد ضروری لازم برای حیات و تکثیر خود را دریافت نموده و با آسیب وارده به سلولها، برداشت مواد مغذی و تولید توکسین های خود، باعث بیماری و یا حتی مرگ میزبان می شوند.
با شناسایی میکروارگانیسم ها، تلاشهای دانشمندان برای تعیین عوامل تخریب کننده میکروبها آغاز گردید.
Received: 2019/07/2 | Accepted: 2019/07/2 | Published: 2019/07/2