Volume 8, Issue 2 And 29 (11-1998)                   JHNM 1998, 8(2 And 29): 30-36 | Back to browse issues page

Golrang Z. Sruvey the Method of Implementing oxygen Therapy in Patients Admitted to University Hospitals of Rasht in 1995 . JHNM 1998; 8 (2 and 29) :30-36
چکیده پژوهش:
این پژوهش یک مطالعه توصیفی می باشد که بمنظور بررسی نحوه اجرای اکسیژن درمانی در بیماران بستری در بیمارستانهای آموزشی شهر رشت در سال ۱۳۷۴ انجام گرفته است.
در این پژوهش ۱۵۰ بیمار نیازمند به اکسیژن درمانی بصورت نمونه گیری تصادفی مورد بررسی و مشاهده قرار گرفته اند، گردآوری اطلاعات در این پژوهش برگه مشاهده است و از طریق مراجعه به بخش هایی که بیماران نیازمند به اکسیژن درمانی بیشتری بستری بودند توسط پژوهشگر پر شده است . برگه مشاهده شامل دو بخش، بخش اول در ارتباط با سؤالات زمینه ای پژوهش و قسمت دوم شامل سؤالات مربوط به اهداف پژوهش می باشد. یافته های این بررسی بصورت جداول و نمودارهای توزیع فراوانی مطلق و نسبی نشان داده شده است.
Received: 2019/07/1 | Accepted: 2019/07/1 | Published: 2019/07/1