Volume 10, Issue 2 And 37 (12-2000)                   JHNM 2000, 10(2 And 37): 71-76 | Back to browse issues page

Kalhor M. Survey the Application of Preventive Measures in Deep Vein Thrombossis in Patients Admitted to Surgery Wards of Rasht Hospitals affiliated to Gilan medical University 1998.. JHNM 2000; 10 (2 and 37) :71-76
Instructor, Department of Nursing , School of Nursing and Midwifery, Kordestan University of Medical Sciences, Sanandaj, Iran
چکیده:
این پژوهش یک مطالعه توصیفی مقطعی است که با هدف «تعیین نحوه بکارگیری روشهای پیشگیری از ترومبوز ورید عمقی در بیماران بستری در بخشهای جراحی مراکز آموزشی درمانی شهر رشت در سال ۱۳۷۷ انجام شده است. بکارگیری روشهای پیشگیری از ترومبوز ورید عمقی به دو صورت پیشگیری دارویی و غیر دارویی بررسی شده است. نمونه های مطالعه به روش تصادفی انتخاب شدند و شامل ۲۷۰ نفر بیمار بستری در بخشهای جراحی مراکز آموزشی درمانی شهر رشت می باشد. ابزار جمع آوری اطلاعات در این پژوهش شامل دو بخش است که بخش اول پرسشنامه ای در زمینه مشخصات فردی و بخش دوم فرم فهرست کنترل است که مشتمل بر دو قسمت بکارگیری روشهای پیشگیری دارویی و غیر دارویی بود جهت تحلیل یافته ها از آزمون آماری کای دو و آزمون دقیق فیشر استفاده شد.
Received: 2019/06/25 | Accepted: 2019/06/25 | Published: 2019/06/25