Volume 11, Issue 1 And 39 (7-2001)                   JHNM 2001, 11(1 And 39): 6-17 | Back to browse issues page

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jafar Aghaee F, Shekarabi R, Pakseresht S, Atrkare Roushan Z. Study the Senior Nursing Student's Self Eficacy Regarding Health Promotion through Patient Education, 1999.. JHNM 2001; 11 (1 and 39) :6-17
URL: http://hnmj.gums.ac.ir/article-1-1106-en.html
1- Instructor, Department of Midwifery, School of Nursing, Midwifery and Paramedicine East of Guilan, Lahidjan, Iran
2- Instructor, Department of Midwifery , Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran
3- Instructor, Department of Midwifery , School of Nursing and Midwifery, Guilan University of Medical Sciences, Rasht, Iran
4- Instructor, Bio-Statistics, School of Medicine, Guilan University of Medical Sciences, Rasht, Iran
Abstract:   (1643 Views)
چکیده:
این پژوهش یک مطالعه توصیفی است که با هدف تعیین میزان خودکار آئی دانشجویان سال آخر پرستاری دانشکده های پرستاری و مامائی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مورد آموزش ارتقاء سلامت به مددجویان انجام گرفته است.
نمونه مورد پژوهش در این بررسی را تعداد ۱۰۰ نفر از دانشجویان سال آخر پرستاری دانشکده های پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل داده است که کل جامعه پژوهش را نیز در بر می گرفت. جهت دستیابی به اهداف پژوهش از پرسشنامه اعتماد به خود در آموزش ارتقاء سلامت به مددجویان مشتمل بر سه بخش: مشخصات فردی، سئوالات مربوط به نظر دانشجویان در مورد آموزش ارتقاء سلامت و تجارب یادگیری و نیز سئوالات مربوط به خودکارآیی در آموزش ارتقاء سلامت در سه زمینه خطرات استعمال سیگار، تغذیه و فعالیت استفاده شده است.
پس از تعیین خودکار آیی در سه زمینه آموزش خطرات استعمال سیگار، تغذیه و فعالیت، ارتباط بین متغیر خودکار آیی با مشخصات فردی نمونه ها شامل جنس، سن، وضعیت تأهل و اشتغال با استفاده از آزمونهای T تست و آنالیز واریانس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان داد که نیمی از دانشجویان (۵۰%) از خودکار آئی قوی در آموزش خطرات استعمال سیگار برخوردار بوده اند. همچنین اکثریت نمونه ها (۵۳%) در زمینه آموزش تغذیه، خودکارائی ضعیف داشته و اکثریت آنان (63%) در زمینه آموزش انجام فعالیت خودکار آیی قوی داشته اند. همچنین نتایج نشان داد که ارتباط معنی دار آماری بین خودکارآیی در آموزش ارتقاء سلامت و مشخصات فردی ذکر شده وجود ندارد.
 
 
Full-Text [PDF 25126 kb]   (445 Downloads)    
Article Type : Research | Subject: Special
Received: 2019/06/24 | Accepted: 2019/06/24 | Published: 2019/06/24

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.