RT - Journal Article T1 - The Hazard of Infected Food for Children JF - gums-hnmj YR - 1995 JO - gums-hnmj VO - 5 IS - 1 UR - http://hnmj.gums.ac.ir/article-1-1248-en.html SP - 16 EP - 19 K1 - تغذیه K1 - آلودگی غذایی K1 - کودک AB - در کشورهای در حال توسعه، غذاهایی که در دوران از شیر گرفتن شیر خوار در منزل آماده می شوند، ممکن است در شرایط غیر بهداشتی تهیه شده و اغلب آلوده به میکروبهای بیماری زا باشند. بیش از ۷۰ درصد از موارد بیماریهای اسهالی ناشی از غذای آلوده است . اشرشیاکولی سبب ۲۵ درصد از این اسهالها میگردد. غذا اغلب محیط مناسبی جهت رشد میکروبها به شمار می رود و از طریق مدفوع می تواند موجب انتقال آنها گردد. LA eng UL http://hnmj.gums.ac.ir/article-1-1248-en.html M3 ER -