Volume 4, Issue 3 (10-1994)                   JHNM 1994, 4(3): 63-64 | Back to browse issues page

XML Print

Download citation:
Send citation to:

Rezamasouleh S. Nursing Care of Tuberculosis Patients. JHNM 1994; 4 (3) :63-64
URL: http://hnmj.gums.ac.ir/article-1-1273-en.html
Instructor, Department of Nursing , School of Nursing and Midwifery, Guilan University of Medical Sciences, Rasht, Iran
Abstract:   (1610 Views)
اهداف عمده درمان و مراقبتهای پرستاری از بیماران مبتلا به سل، این است که بیمار پس از رفع و مشکلات پزشکی، فیزیکی، اجتماعی به خانواده اش باز گشته و از پخش عفونت در جامعه جلوگیری شود. درمان بستگی به این دارد که آیا بیمار فقط آلوده است یا اینکه آلوده کننده می باشد. بیمار آلوده را می توان در جامعه تحت نظر مسئولین بهداشتی قرار داد. چنانچه بیمار آلوده کننده بوده و باسیل اسید فاست در خلط وی مشاهده شود، بایستی در شرایط ایزوله تحت مراقبتهای پرستاری قرار گیرد.
درمان اولیه بیماران، استراحت در تخت و رژیم غذایی پر پروتئین و حاوی شیر است. باسیل را می توان از طریق انتخاب ترکیبی داروها و همکاری بیمار سریعاً از بین برد.
Full-Text [PDF 495 kb]   (288 Downloads)
Article Type : Research | Subject: Special
Received: 2019/07/9 | Accepted: 2019/07/9 | Published: 2019/07/9

Add your comments about this article : Your username or Email:

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.