Volume 7, Issue 2 And 25 (11-1997)                   JHNM 1997, 7(2 And 25): 60-62 | Back to browse issues page

Abbaszadeh M, Hasannia K. Meningitis and Meningococcal Diseases. JHNM 1997; 7 (2 and 25) :60-62
1- Nursing (MSN), School of Nursing and Midwifery, Guilan University of Medical Sciences, Somesara, Iran.
مننژیت ویروسی را غالبأ مننژیت غیر عفونی می نامند. مننژیت ویروسی به وسیله ویروسهای مختلفی ایجاد می شود. بعضی از آنها از طریق عطسه، سرفه یا وضعیت های بهداشتی نامناسب به وجود می آیند. سایر موارد آن، از جمله ویروس کوکساکی در فاضلاب آلوده پیدا می شود. مننژیت ویروسی با شروع ناگهانی تب و علایم و نشانه های درگیری مننژ مانند سر درد و سفتی گردن مشخص می گردد. فتوفوبی نیز از نشانه های معمول آن بوده و ممکن است درجاتی از خواب آلودگی نیز وجود داشته باشد.
این عفونت معمولا خود محدود شونده بوده و در مان آن بر روی تسکین نشانه و حفظ راحتی بیمار تمرکز دارد . بهبودی آن معمولا کامل است، اگر چه سر درد و خستگی ممکن است تا یک سال یا بیشتر نیز ادامه داشته باشد.
Received: 2019/07/2 | Accepted: 2019/07/2 | Published: 2019/07/2