Volume 7, Issue 2 And 25 (11-1997)                   JHNM 1997, 7(2 And 25): 36-44 | Back to browse issues page

Pasha A. Survey the Level of Knowledge of Elementary School Teachers about the Nature of Infectional Hepatitis and its Preventive Measures. JHNM 1997; 7 (2 and 25) :36-44
چکیده پژوهش
این پژوهش به منظور بررسی میزان آگاهی آموزگاران در مورد ماهیت بیماری هپاتیت عفونی و پیشگیری از آن در شهرستان آستارا انجام شده است اهداف این پژوهش شامل تعیین میزان آگاهی آموزگاران در مورد ماهیت بیماری هپاتیت عفونی و پیشگیری از آن می باشد. جامعه پژوهش را آموزگاران دبستانهای شهرستان آستارا تشکیل می دهد.
در این پژوهش به منظور دستیابی به نمونه دلخواه و انتخاب واحدهای مورد پژوهش جهت گردآوری صحیح تر داده ها ابتدا ۱۵ دبستان در شهر و ۴ دبستان در روستا به صورت تصادفی ساده انتخاب و سپس ۱۲۰ آموزگار زن و مرد(۱۰۰ نفر آموزگار از ۱۵ دبستان در شهر شماره ۲۴ و۲۵ - پاییز و زمستان۱۳۷۶و ۲۰ آموزگار در ۴ دبستان روستا که کلیه شرایط لازم برای اهداف این پژوهش را دارا بوده اند بصورت اتفاقی انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه ای شامل ۲۹ سؤال چند گزینه ای بوده و سئوالات پرسشنامه به گونه ای تنظیم شد که میزان آگاهی آموزگاران شهرستان آستارا در مورد ماهیت بیماری هپاتیت عفونی و پیشگیری از آن را اندازه گیری نموده است. تعداد ۱۲۰ نفر پاسخگوی پرسشنامه بودند که یکایک پاسخها مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
Received: 2019/07/2 | Accepted: 2019/07/2 | Published: 2019/07/2