Volume 9, Issue 2 And 33 (11-1999)                   JHNM 1999, 9(2 And 33): 63-68 | Back to browse issues page

Salman Ghasem K. Demographic Study of Schizophrenia Patients Hospitalized in Shafa Hospital in Year 1377. JHNM 1999; 9 (2 and 33) :63-68
مقدمه
اسکیزوفرنی یا روان گسیختگی از بیماریهای عمده روانی است که در آن افکار، احساس و ادراک بیمار دستخوش تغییر گشته و عملکرد طبیعی فرد مختل می گردد. .
یوگین بلولر اصطلاح اسکیزوفرنی را در ارتباط با گسستگی فرضی بین تفکر، هیجان و رفتار ابداع کرد و چهارعلامت اساسی یا اولیه اختلالات تفکر، اختلال عواطف، اوتیسم، دوگانگی احساس و دوعلامت ثانوی توهمات و هذیان ها را در مورد اسکیزوفرن توصیف نمود . آدلف مایر یکی از بنیانگذاران روانشناسی معتقد است که اسکیزوفرنی و سایر اختلالات روانی در حقیقت واکنشی در مقابل تنیدگی های گوناگون زندگی است و به همین جهت واکنش سندرم اسکیزوفرنی را معرفی نمود. سالیوان بنیانگذار مکتب روانکاوی بین فردی نیز بر انزوای اجتماعی به عنوان علامتی دیگر از اسکیزوفرنی تأکید می کند.
اسکیزوفرنی حدود ۱۶ درصد بیماران مبتلا به اختلالات اعصاب و روان را شامل می شود، در حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد این بیماران تمام عمر مقهور بیماری خود بوده و قریب ۵۰ درصد تختهای بیمارستانهای روانی را اشغال می کنند.
Article Type : Research | Subject: General
Received: 2019/06/30 | Accepted: 2019/06/30 | Published: 2019/06/30